Privatlivspolitik

Hvem er vi

Firmanavn: Symbiot
Adresse: Edvard Thomsens Vej 9B, 716. 2300 København S.
E-mail: info@symbiot.dk
Tlf: +45 6060 4242
Webstedsadresse: http://symbiot.dk
CVR: 36778342

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

E-mails

Når du sender en e-mail til Symbiot, indsamler vi de data, som vises i e-mailen med henblik på at yde optimal service for dig og analysere hvilke projektemner vi oftest kontaktes vedrørende, så vi potentielt kan tilpasse Symbiots virksomhedsstrategi.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Billeder fra flaticon og unsplash er ikke indlejret indhold.

Hvem vi deler dine data med

Vi deler kun dine data med de samarbejdspersoner eller -firmaer, du udpeger.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du sender en e-mail, så bliver indholdet bevaret på ubestemt tid. Dette er, så vi kan genkende og optimere nutidig og fremtidig samarbejde.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har sendt en e-mail kan du bede om en liste over de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.
Du skal blot sende en mail til info@symbiot.dk og bede os om at slette dine data.

Hvordan vi beskytter dine data

Dine data gemmes i Webhosting.dk’s mailsystem, på Symbiots OneDrive og på Symbiot’s server. der er placeret på firmaadressen.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

I tilfælde af databrud vil påvirkede personer og firmaer blive kontaktet direkte via e-mail.