Naomi Hagelberg

Personlighed
En sjælden kombination af en usædvanlig høj grad af systematik og en begejstring for forandring. Dette ses som en lettere autistisk tilgang til data, hvilket betyder at de skal være korrekte, at de skal være opstillet systematisk, at deadlines skal overholdes, og at denne proces gentages med glæde, når en forandring kræver det.
“Jeg kan lide at rydde op” – citat Naomi Hagelberg

Uddannelse
Cognitiv Coach – viden om gruppe- og organisationspsykologi.
Lead Auditor i ISO 14001 – viden om krav i og kontrol af ISO.
Grundlæggende lederuddannelse – viden om ledelse af medarbejdere.
Cand. Scient. Biolog – viden om biologi/natur, træning af detaljeret systematisk tilgang til data og at gennemskue sammenhænge i store mængder af komplicerede data.

Erhvervserfaring
Siden år 2019 hos Symbiot som ejer, fundraiser og ISO auditor.
3 år hos iværksætterfirmaet Nerve Smart System med varierende titler såsom arbejdsmiljøkoordinator, administrationschef og senior project controller, da jeg fra firmaets begyndelse havde ansvaret for at opbygge blandt andet administrationen, miljø- og arbejdsmiljøprocedurer, implementering af ISO 9001 Kvalitetsledelse, udarbejde fondsansøgninger og sikre udarbejdelse af og levering af data og rapporter om de fondsstøttede projekter til fondene.
7 år hos Forsvaret som miljø- og arbejdsmiljøleder med ansvar for koordinering af arbejdsmiljøorganisationen og for implementering og drift af ISO 14001 Miljøledelse i alle virksomhedstyper, da Forsvaret har alle samfundets funktioner internt.

Frivilligt arbejde
Siden 2012 arrangør af netværk, arrangementer og oplysningskampagner for minoriteter indenfor alternative parforholdstyper og seksualiteter. Har udgivet en bog om polyamori.
3 år i foreninger for Live Rollespil som arrangør og holdleder, hvor regler blev optimeret og spil koordineret på tværs af landegrænser.

fondansøger